333

Elegantul dressing alb

Detalii proiect
Un dressing alb rafinat cu uși elegante din sticlă, încadrate în rame negre, aduce o notă de stil în interiorul dvs. În centrul camerei se află o bancă moale, oferind un loc confortabil pentru a vă schimba încălțămintea. Acest dressing combină puritatea culorii albe cu rafinamentul sticlei, creând un spațiu în care eleganța se întâlnește cu practicitatea.

Elegantul dressing alb

Dressing cu textură de lemn

Detalii despre proiect
Un dressing elegant cu o textură naturală lemnosă și elemente negre expresive, oferă o combinație rafinată între stil și funcționalitate. Diverse rafturi sunt destinate pentru depozitarea organizată a încălțămintei, valizelor și altor obiecte diverse. Insula centrală, echipată cu sertare, rafturi și compartimente, creează un loc confortabil pentru bijuterii. Acest dressing reprezintă o frumoasă unire între estetică și practicitate, conferind spațiului dvs. un stil și o...

Dressing cu textură de lemn

Garderoba elegantă

Detalii despre proiect
Acest dressing îngust și elegant reprezintă combinația perfectă între stil și funcționalitate. Cu un perete gri strălucitor, care servește drept fundal contrastant, și cu rafturi albe, acesta creează o apariție curată și modernă. Rafturile albe conferă dressingului ușurință și simplitate vizuală, ceea ce este intensificat de contrastul cu peretele gri. Îngustimea spațiului îl face confortabil și în același timp practic.

Garderoba elegantă