Holurile la comandă

Comandați un hol până pe 30 aprilie
și primiți un proiect de design cadou!

Пână la sfârșitul campaniei a mai rămas
00
00
00
00

Nu vă puteți decide asupra producătorului?

1

Consultație gratuită

Vă vom oferi două variante de proiect de design ținând cont de culorile și dimensiunile reale, iar de asemenea vă vom oferi o estimare precisă a costului mobilei.
2

Dezvoltarea proiectului de design

Vom asculta dorințele tale, te vom consulta în ceea ce privește materialele și accesoriile, precum și te vom ajuta să alegi stilul și tipul de mobilier potrivit.
3

Încheierea unui contract

Puteți plăti în rate fără dobândă și după instalarea mobilei.
4

Plata

Dacă vă place proiectul nostru, termenii de implementare și costurile implicate, trecem la încheierea contractului.

Recenzii și feedback-uri

Holul în rate fără dobândă

  • Vom dezvolta proiectul
  • Aprobăm proiectul și costul
  • Încheiem contractul
  • Plătiți în rate fără dobândă timp de 12 luni
  • Plata începe după instalarea mobilierului

Holurile la comandă la Chișinău!

Doriți să comandați un hol la Chișinău?

Holul – este primul lucru pe care îl vezi când intri în casa ta. El creează prima impresie și stabilește tonul întregului spațiu locativ. De aceea este atât de important ca mobilierul din hol să fie nu doar funcțional, ci și stilat, reflectând gustul tău individual.

La Amatto ne specializăm în crearea de mobilier personalizat la comandă pentru holuri în Chișinău. La Amatto vom lua în considerare toate dorințele tale, dimensiunile și caracteristicile holului tău, pentru a crea soluția perfectă pentru stilul și nevoile tale. Vei putea să alegi materialele, feroneria și stilul care să se potrivească gustului și bugetului tău. Experții noștri te vor ajuta să selectezi elementele necesare și să le compui cum dorești pentru a crea un spațiu funcțional și estetic atrăgător.

Beneficiul de a lucra cu noi constă în faptul că vei putea vedea cum va arăta holul tău înainte de începerea producției mobilierului, datorită proiectului gratuit de design. De asemenea, oferim prețuri avantajoase pentru mobilierul de hol din Chișinău, deoarece suntem producători ai propriului nostru mobilier.

Cu Amatto, holul tău va fi nu doar funcțional, ci și stilat, reflectând gustul tău individual și creând o atmosferă confortabilă în casa ta.

Comandă mobilier pentru holuri conform unui proiect personalizat și fă un pas spre holul visurilor tale!

Holurile la comandă la Chișinău!