Dressing cu textură de lemn
Dressing cu textură de lemn
Dressing cu textură de lemn
Dressing cu textură de lemn

Dressing cu textură de lemn

Un dressing elegant cu o textură naturală din lemn și elemente negre expresive oferă o combinație rafinată de stil și funcționalitate. Diverse rafturi sunt destinate pentru depozitarea ordonată a încălțămintei, valizelor și diferitelor obiecte. Insula centrală, echipată cu sertare, rafturi și compartimente, creează un colț confortabil pentru bijuterii. Acest dressing reprezintă o frumoasă asociere între estetică și practică, conferind spațiului dumneavoastră un stil și o funcționalitate deosebite.

Icon
Proiect de design Gratuit
Icon
În rate pe 12 luni
Icon
Preț de la producător
Icon
Plată după instalare

Detalii despre proiect

Un dressing elegant cu o textură naturală lemnosă și elemente negre expresive, oferă o combinație rafinată între stil și funcționalitate. Diverse rafturi sunt destinate pentru depozitarea organizată a încălțămintei, valizelor și altor obiecte diverse. Insula centrală, echipată cu sertare, rafturi și compartimente, creează un loc confortabil pentru bijuterii. Acest dressing reprezintă o frumoasă unire între estetică și practicitate, conferind spațiului dvs. un stil și o funcționalitate aparte.

Alte garderobe

Dulapuri la plată în rate fără dobândă

  • Vom dezvolta proiectul
  • Aprobăm proiectul și costul
  • Încheiem un contract
  • Plătiți în rate fără dobândă în decurs de 12 luni
  • Plata începe după instalarea mobilei

Dressing-room-uri personalizate în Chișinău!

Căutați un dressing personalizat în Chișinău?

La noi puteți comanda un dressing la dimensiuni și design personalizate. Creăm dressinge funcționale și elegante la comandă, care se vor potrivi perfect în interiorul dvs. Dressing-urile noastre vă vor ajuta să vă organizați spațiul astfel încât toate lucrurile dvs. să fie ușor accesibile și comod plasate. Luăm în considerare nevoile și preferințele dvs., creând dressinge care se potrivesc stilului și spațiului dvs.

Prețul dressing-urilor la comandă poate varia în funcție de diferiți factori, inclusiv dimensiunile, materialele alese, tipul finisajului, designul și elementele funcționale. De aceea, costul exact al dressing-ului este calculat individual pentru fiecare client.

Comandați acum un dressing la Amatto și obțineți soluția perfectă pentru spațiul dvs.!

Dressing-room-uri personalizate în Chișinău!