Bucătării la comandă

Comandă bucătărie pînă la 30 aprilie
Primiți hotă, aragaz și cuptor GRATUIT

Până la sfârșitul campaniei mai sunt
00
00
00
00

Nu puteți decide asupra producătorului?

1

Consultație gratuită

Vă vom oferi două variante de proiect de design care iau în considerare culorile și dimensiunile reale, și vă vom furniza o estimare precisă a costului mobilierului.
2

Elaborarea proiect de design

Vom asculta cu atenție preferințele dumneavoastră, vă vom oferi consultanță în ceea ce privește materialele și accesoriile, și vă vom ajuta să selectați stilul și tipul de mobilier.
3

Închiere contractului

Puteți plăti în rate fără dobândă și după instalarea mobilierului.
4

Achitare

Dacă vă place proiectul nostru, termenii de realizare și costul, vom trece la încheierea contractului.

Recenzii și feedback-uri

Comandă bucătării în rate fără %

  • Elaborăm proiectul
  • Aprobăm proiectul și costul
  • Încheiem contractul
  • Plata în rate fără dobândă pe o perioadă de 12 luni
  • Plata începe după instalarea mobilierului

Bucătării la comandă în Chișinău

Căutați bucătării la comandă în Chișinău?

Renovarea bucătăriei pe baza unor proiecte individuale este de obicei asociată cu multe bătăi de cap și inconveniente, dar cu Amatto acest proces devine ușor și plăcut! Echipa noastră de profesioniști este pregătită să preia toate grijiile legate de crearea bucătăriei perfecte pentru dvs., lăsându-vă doar bucuria rezultatului. Ne specializăm în crearea bucătăriilor în orice stil și culoare. Fie că este vorba despre o bucătărie modernă sau o bucătărie clasică cu elemente de antichitate – suntem pregătiți să aducem în viață cele mai îndrăznețe idei ale dvs.

Diversitatea noastră include:

  • Bucătării de colț la comandă, care utilizează spațiul în mod maxim. – Bucătării mici la comandă, unde fiecare centimetru este planificat special pentru confort maxim. – Bucătării lângă fereastră la comandă, pentru a vă bucura nu doar de mâncăruri delicioase, ci și de o vedere frumoasă. – Bucătării cu electrocasnice integrate la comandă pentru menținerea unui stil și armonie unitare. – Bucătării cu insulă la comandă, care vor deveni centrul creativității culinare și al interacțiunii cu familia și prietenii. – Bucătării spațioase la comandă, unde fiecare membru al familiei își va găsi locul său. – Bucătării cu spațiu pentru sticle la comandă pentru depozitarea convenabilă a băuturilor preferate.

Contactați-ne acum pentru a afla prețurile pentru bucătăriile la comandă în Chișinău și pentru a începe să creați propria bucătărie cu Amatto!

Bucătării la comandă în Chișinău