333

Garderobă elegantă în tonuri deschise

Detalii proiectului
Un dressing elegant în nuanțe deschise, care îmbină minimalismul și funcționalitatea. În partea dreaptă se află niște compartimente rafinate pentru pantofi, evidențiind ordinea. În partea stângă - suporturi luminate pentru haine, conferind eleganță și ușurând alegerea ținutei. Mai jos, o comodă de înaltă calitate pentru lenjerie. În față - suporturi comode și rafturi rafinate, creând o combinație perfectă între estetic și practic.

Garderobă elegantă în tonuri deschise

Dressing room cu un design luxos

Detalii proiect
Dulapul de lux, care îmbină estetica și modernitatea. Ușile din sticlă cu ramă neagră adaugă rafinament. Fiecare raft este accentuat de iluminare LED, creând o atmosferă elegantă. Sus sunt două rânduri de rafturi pentru depozitare diversificată, în mijloc - spațiu pentru umerase. Mai jos sunt amplasate dulapuri deschise și sub acestea - compartimente confortabile pentru încălțăminte. Această cameră de vestiare reprezintă o combinație perfectă între stil și funcționalitate.

Dressing room cu un design luxos

Vestiarul într-un stil minimalist și modern

Detalii despre proiect
Un dressing mare într-un stil minimalist, în tonuri de gri, promite liniște și eleganță. Mobilierul neted cu rafturi deschise și sertare culisante asigură o ordine convenabilă. În centrul camerei se află o măsuță mare și moale, care adaugă confort și stil. Acesta este un spațiu ideal pentru depozitarea și organizarea hainelor într-un design modern.

Vestiarul într-un stil minimalist și modern