333

Bucatarie moderna din MDF si PAL vopsit

Detalii ale proiectului
O bucătărie modernă și funcțională, cu dimensiuni relativ mici, include tot ce este necesar pentru a fi folosită cu plăcere și ușurință.
Mobilierul are o planificare liniară, adică toate dulapurile sunt aliniate pe o singură linie de-a lungul zidului. Este important de remarcat faptul că în panoul din stânga se află un frigider încorporat.
Acest lucru înseamnă că celelalte părți ale încăperii bucătăriei pot fi amenajate fără a ține cont de spațiul necesar pentru...

Bucatarie moderna din MDF si PAL vopsit

Bucătărie dreaptă din acril

Detalii ale proiectului
Această bucătărie arată cum poți să valorifici cu inteligență și originalitate particularitățile arhitecturale ale încăperii.
Aici avem o proeminență destul de largă a peretelui. Este amplasată în mijlocul peretelui, de-a lungul căruia este construit mobilierul de bucătărie.
La prima vedere, aceasta ar putea părea o problemă, dar abordând-o corect și profesional, această caracteristică a devenit punctul de atracție al mobilierului de bucătărie.
Această proeminență a...

Bucătărie dreaptă din acril

Bucătărie direct din furnir

Detalii despre proiect
Una dintre tendințele populare de astăzi este reprezentată de bucătăriile fără mânere cu un minim de accente și detalii. Astfel de bucătării arată foarte armonios și modern vizual. Fațadele par un element compact. În acest exemplu, vedem o bucătărie cu fațade din furnir de frasin natural. Furnirul este fabricat din lemn masiv prin decojirea acestuia cu echipament special. Tehnologia de producție este similară în principiu cu modul în care ascuțim creionul cu...

Bucătărie direct din furnir