333

Bucătărie unghiulară din acril și PAL

Detalii despre proiect
O bucătărie luminoasă și spațioasă. Datorită ferestrei mari, aici există multă lumină naturală, ceea ce face bucătăria să pară mai ușoară și plină de aer.
Fronturile acestei bucătării sunt fabricate din acril de culoare albă cu suprafață mată.
Ușile au mânere integrate din profil metalic.
Mânerul este mai vizibil în dulapurile inferioare decât în cele superioare, deoarece sunt folosite profile cu forme diferite.
Cele inferioare sunt mai înalte, iar cele superioare...

Bucătărie unghiulară din acril și PAL

Bucătărie din lemn de frasin

Proiectul detaliilor
Setul de bucătărie este realizat în stil clasic. Fațadele din lemn de frasin sunt vopsite într-o nuanță plăcută de bej și decorate cu o patină elegantă de aur. Fațadele sunt compuse, au o ramă și o înălțătură. Bucătăria este echipată cu tehnologie modernă. Modelul cuptorului este realizat într-un design clasic și se potrivește perfect cu mobilierul. Plita are un stil modern și sobru, fiind aproape imperceptibilă pe blatul de lucru. Setul este în formă de L, având și o...

Bucătărie din lemn de frasin

Bucatarie moderna din MDF si PAL vopsit

Detalii ale proiectului
O bucătărie modernă și funcțională, cu dimensiuni relativ mici, include tot ce este necesar pentru a fi folosită cu plăcere și ușurință.
Mobilierul are o planificare liniară, adică toate dulapurile sunt aliniate pe o singură linie de-a lungul zidului. Este important de remarcat faptul că în panoul din stânga se află un frigider încorporat.
Acest lucru înseamnă că celelalte părți ale încăperii bucătăriei pot fi amenajate fără a ține cont de spațiul necesar pentru...

Bucatarie moderna din MDF si PAL vopsit