Skip to content

Design Category: Case

garsonieră 32,6 mp.

By Marius Russu

Garsonieră modernă de 32,6 metri pătrați, ideală pentru o familie cu doi copii. Dispunerea în plan deschis și designul elegant creează un spațiu în care modernitatea întâlnește funcționalitatea. Nuanțele confortabile și materialele de calitate formează un mediu confortabil pentru viață și joacă.

Apartament în stil mediteranean

By Marius Russu

Un apartament de familie de 55,2 metri pătrați, decorat în stil mediteranean. Atmosfera de căldură și confort, accente luminoase de nuanțe naturale, creează armonie în interior. Amenajarea funcțională oferă un spațiu confortabil pentru locuit și relaxare.

Apartament studio luminos

By Marius Russu

Garsoniera luminoasă de 28 de metri pătrați este decorată în culori deschise pentru a crea spațiu vizual și luminozitate. Dispunerea compactă oferă funcționalitate, iar lumina naturală sporește confortul. Un interior modern și elegant, perfect pentru o viață confortabilă într-un spațiu limitat.

Casă cu design individual

By Marius Russu

Casă elegantă de 290 mp în culori deschise, cu design individual. Materiale naturale, nuanțe moi, multă lumină naturală. Bucătărie modernă cu aparate inovatoare. Confort și stil în fiecare cameră.

Casa Art Nouveau

By Marius Russu

Această casă în stil contemporan se întinde pe o suprafață de 122 de metri pătrați. Designul modern este accentuat de linii curate, minimalism și funcționalitate. Suprafața casei este folosită în mod optim, creând un spațiu confortabil și elegant.

O casă în tonuri calme de bej

By Marius Russu

Interiorul casei de la țară întruchipează o modernitate blândă, caldă și elegantă. Designul se bazează pe tonuri calme de bej, care creează o atmosferă de confort și armonie. Casa are o suprafață totală de 181m2, cu tavane înalte de 2870mm și cinci camere de zi. Nuanțele neutre conferă interiorului o versatilitate stilistică, creând o atmosferă […]

O casă pe tonuri calme de gri

By Marius Russu

Interiorul acestei locuințe spațioase, cu o suprafață de 150 m2 și trei camere de zi, se bazează pe tonuri calme de gri, completate de materiale naturale precum piatra și lemnul. Acest design creează un mediu liniștit și elegant, care se adaptează la tendințele actuale, conferind spațiului o eleganță naturală.

Casă de oraș cu un design elegant

By Marius Russu

Conceput pentru o familie cu un copil, acest design elegant de casă de oraș caută să combine estetica și funcționalitatea. Elementele furniruite adaugă rafinament și farmec natural. Paleta de culori, saturată cu nuanțe pastelate calme, creează o atmosferă confortabilă și liniștită. Suprafața totală este de 131 m2, iar camerele au o înălțime de 2810 mm, […]

Casă în stil scandinav

By Marius Russu

Designul modern al parterului unei case private este un exemplu viu al stilului contemporanilor. Interiorul întruchipează spațialitatea, funcționalitatea și confortul prin utilizarea culorilor deschise și a lemnului. Absența pereților creează un spațiu deschis, iar zidăria din cărămidă de lemn de-a lungul perimetrului conferă structurii un aspect unic, semănând cu grinzile de susținere. Suprafața totală este […]

O casă cu nuanțe bej

By Marius Russu

Această casă în stil clasic modern prezintă un design delicat, cu nuanțe predominante de măsline. Culorile deschise creează o atmosferă caldă și confortabilă. Muluri minimaliste, un motiv cheie, împodobesc fiecare cameră. Cu o suprafață totală de 247m2, casa este compusă dintr-un hol de intrare, bucătărie-sufragerie-living spațioasă, trei băi, un dormitor de oaspeți, un garaj și […]